Welkom bij IJSCH!

Welkom op de website van IJSCH, de schaats- en skeelerclub van Haaksbergen. 

 

Met onze site hebben we gekozen voor een systeem waarmee we jullie informeren over de nieuwtjes en de zaken die er spelen binnen onze vereniging, terwijl jullie ons op de hoogte houden van de wijzigingen rondom je lidmaatschap.

Nu de schaatsbaan in Enschede weer geopend is en de trainingen weer in volle gang zijn hebben onze leden de skeelers weer ingeruild voor de schaatsen. De wintertrainingen zijn met ingang van oktober weer in volle gang en er worden volop schaatswedstrijden gereden.

De geoefende jeugdleden trainen weer voor de verbetering van de techniek en de conditie, om tijdens de wedstrijden beter te presteren.
De beginners daarentegen richten zich vooral op de techniek. Maar ook de recreatieve rijders hebben de schaatsen weer onder gebonden om op een ongedwongen manier lekker hun rondjes te draaien.
En ook de marathonrijders trainen met veel overgave en enthousiasme op de IJsbaan Twente in Enschede.

Kijk rustig rond op deze website om te zien wat IJSCH allemaal te bieden heeft.
En heb jij ook zin om mee te trainen met een van onze groepen, neem dan gerust eens contact op met onze technische commissie.
Zij kunnen jullie alles vertellen over de mogelijkheden. 

Of vraag meteen een proeftraining aan om eens uit te proberen of het wat voor je is.
Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Hieronder het laatste nieuws. Meer nieuws, én verslagen, zijn te vinden per afdeling

29-11-2014

4e Leasure World wedstrijd in Enschede

Enschede was op 29 november aan de beurt voor de 4e wedstrijd in de Regio Oost competitie

Lees meer...

23-11-2014

4e wedstrijd in de NO competitie

De 4e wedstrijd in de NO competitie werd op 23 november verreden in Deventer

Lees meer...

18-08-2014

EXTRA LES voor deelnemers SKEELERCLINICS

26 AUGUSTUS:

In verband met het slechte weer dit voorjaar, konden enkele lessen van onze skeelerclinics niet doorgaan. Ook de laatste les waarin we voor de diploma's zouden skeeleren, kon niet doorgaan. Hier hadden velen juist naar uitgekeken.
Daarom hebben we besloten om dinsdag 26 augustus 2014 om 18.30 uur een EXTRA LES toe te voegen, zodat iedereen alsnog zijn diploma kan behalen. 
Helaas geldt ook nu dat bij slecht weer deze EXTRA LES niet door kan gaan. Houd hiervoor ons gastenboek in de gaten, hier zal uiterlijk een uur van tevoren een bericht worden geplaatst wanneer de training niet doorgaat.

Lees meer...

26-05-2014

Weersomstandigheden

Vanwege de slechte weersomstandigheden kan een training niet doorgaan. Klik hier voor meer informatie over de berichtgeving hierover.

Lees meer...