U bent hier: Welkom bij IJSCH › Nieuws

Nieuws

Schaatshelm
   (31-10-2018)

Er zijn vragen gekomen m.b.t. het verplicht dragen van een schaatshelm op de ijsbaan. Het dragen van een hooddeksel (muts of helm) is verplicht. Het is aan de schaatser zelf of de ouders om hier een keuze in te maken.

De Technische Commissie adviseert een helm te dragen tijdens het schaatsen, maar we kunnen dit niet verplichten. 

Als je een helm wilt aanschaffen hebben we samen met een van onze sponsoren, Vision Sports in Hengelo, een mooi aanbod gemaakt voor onze IJSCH leden voor de aanschaf van een Marchese schaatshelm.

Marchese schaatshelmen zijn vederlicht en zitten zeer comfortabel. De achterkant van de Marchese helm is zo aangepast dat hij goed op het hoofd blijft zitten in de specifieke schaatshouding.

Verder is de Marchese helm een officieel goedgekeurde helm door de ISU. Bij de landelijke marathon wedstrijden is een schaatshelm reeds verplicht gesteld door de KNSB.

IJSCH wil maximale veiligheid voor onze rijders kunnen bieden, vandaar deze actie.

De helm is er in één maat M/L en één basiskleur: mat/glans zwart. Voor IJSCH leden zal de helm geleverd worden met een rood Aero Shield wat mooi bij onze clubkleuren en clubkleding past. Het binnenwerk van de helm is verstelbaar zodat de helm voor de meeste mensen passend te maken is. Voor kinderen en kleine hoofd omtrekken is er een speciaal binnenwerk beschikbaar wat tegen een meerprijs aangeschaft kan worden. Optioneel is ook een vizier leverbaar in drie uitvoeringen: Clear, Yellow en Smoke.

Leden van IJSCH kunnen de Marchese schaatshelm aanschaffen bij Vision Sports aan de Drienerstraat 31 in Hengelo.
(op maandag gesloten)

Prijs van de schaatshelm incl. rood Aero Shield € 95,=
Verkleiner (speciaal binnenwerk) € 5,=

Wanneer u een kopie van de afgetekende factuur van Vision Sports met uw naam en adresgegevens naar onze penningmeester stuurt, zal IJSCH ook nog eens een bedrag van € 25,= terugstorten op uw rekeningnummer.
Hiermee komt de netto prijs van de Marchese schaatshelm op € 70,=
Kopie rekening Vision Sports te mailen naar

Er zijn al diverse leden die een Marchese schaatshelm hebben aangeschaft. Uiteraard kunnen deze leden met terugwerkende kracht gebruik maken van de € 25,= IJSCH kortingsregeling.


Ogenblik a.u.b. ...