U bent hier: Welkom bij IJSCH › Nieuws

Nieuws

Nieuw marathon lid stelt zich voor: Daan Loohuis
   (09-01-2017)

Ik ben Daan Loohuis, 18 jaar en volg momenteel 6VWO aan de bouwmeester in Haaksbergen.

Ik schaats al ruim 10 jaar, met tussendoor soms een pauze door blessureleed of ziekte. Ik ben begonnen op de langebaan, voornamelijk gericht op prestaties, de motivatie werd echter steeds minder doordat ik blessures had en doordat er niet veel jongens van mij leeftijd schaatsten vandaar dat ik ook enige tijd heb getwijfeld of ik dit jaar wel zou gaan schaatsen. Ik zou eventueel nog bij de recreanten kunnen gaan schaatsen, alleen ik wilde wel voor een maximale prestatie gaan en uitdaging hebben.

Na lang twijfelen heb ik toen besloten om de 2de maand van het seizoen te beginnen bij de marathongroep. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar al snel bleek dat ik op de goede plek terecht was gekomen. De marathongroep bestaat uit een groep mannen die zeer gemotiveerd is om er elke training weer tegen aan te gaan. Ook rijden de meeste mannen technisch zeer goed en valt er nog veel van ze te leren. De trainingen bevallen mij zeer goed.  

Doelen: Ik hoop dit seizoen nog minimaal één en misschien 2 marathonwedstrijden (uit) te rijden. Ook hoop ik tegen het eind van dit seizoen technisch beter te rijden, hier valt namelijk nog veel winst te behalen.

Ogenblik a.u.b. ...