U bent hier: Welkom bij IJSCH › Algemeen › Sponsors van IJSCH

Sponsors van IJSCH

IJSCH wordt gesponsord door de volgende bedrijven.
Sponsor worden? Klik hier.

Noordendorp Transport BV - HOOFDSPONSOR

Noordendorp Transport is een dynamisch transportbedrijf dat met behulp van professionele, gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid modern wagenpark de laatste jaren flink aan de weg timmert. De transporteur uit Haaksbergen is gegroeid van een traditionele transporteur tot een logistieke dienstverlener die voor ieder vervoersvraagstuk een passende oplossing weet.
Noordendorp Transport heeft zich gespecialiseerd in drie deelmarkten: vervoer voor retailers, productiebedrijven en bouwmaterialen.

Voor nadere info: www.noordendorp.nl

Staalbouw Ter Huurne BV

Staalbouw ter Huurne is compleet als het gaat om bouwen met metaal. Compleet omdat niet alleen de constructie perfect wordt neergezet, maar eveneens de dak- en wandbeplating wordt verzorgd.
Ramen, deuren en puien, gemaakt van staal of aluminium, worden in het eigen bedrijf gefabriceerd en op locatie gemonteerd.

Voor nadere info: www.staalbouw-ter-huurne.nl


Huiskes-Kokkeler BV

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi en SEAT in Twente en de Achterhoek.
Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadebedrijven, een universele leasemaatschappij, een eigen autoverhuur, een bedrijfswagen ombouwcentrum en een auto aanpassingscentrum.

Voor nadere info: www.huiskes-kokkeler.nl


Switch Automatisering BV

Switch is al meer dan 20 jaar een ICT partner voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen. Een enthousiast team van professionele deskundigen biedt specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Voor nadere info: www.switch.nl


Rabobank Enschede-Haaksbergen

Rabobank Enschede-Haaksbergen is een bank met een missie, een bank, die sterk geworteld is in de regio. Het is onze ambitie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn door producten en diensten te bieden die bij u passen. Uw wensen staan bij ons centraal.
Met een volledig pakket financiële diensten en producten richten we ons op zowel particuliere klanten als op de bedrijvenmarkt. Onze organisatie telt ruim 250 medewerkers, werkzaam in 8 vestigingen. De regio omvat de gemeenten Enschede en Haaksbergen.

Voor nadere info: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/enschede-haaksbergen/


Bruco Integrated Circuits BV

Bruco is een erkend kennis centrum voor het ontwerp en de levering van analoge en zogenaamde mixed signal applicatie specifieke geïntegreerde schakelingen (ASICs).

Voor nadere info: www.bruco.nl


Vision Sports

Vision Sports is een gespecialiseerde winkel op het gebied van schaatsen, skeeleren, wielrennen, mountainbiken en hardlopen.
Ook aanverwante producten zijn hier verkrijgbaar zoals kleding, voeding en accessoires. Vision Sports is gevestigd aan de Drienerstraat 31 in Hengelo en is elke week geopend van dinsdag t/m zaterdag.
De winkel is van IJSCH lid Remco Pieper. Deze is zelf afkomstig vanuit de wedstrijdsport en wil zijn ervaring en kennis door middel van zijn winkel deze overdragen op zowel wedstrijd sporters als recreatieve sporters.

Voor nadere info: www.visionsports.nl

 

Fit2Page, internet en multimedia

 

Technische mogelijkheden en trends toepassen om uw bedrijf te laten scoren op internet. Fit2Page is dé specialist in internet marketing. Door ons uitgekiende dienstenpakket en servicegraad zijn wij uw one-stop-shopper op digitaal gebied. Wij begrijpen dat u klare taal wenst. U wilt niet weten hoe. Het moet gewoon werken.

Voor nadere info: www.fit2page.nl

 

Camping Scholtenhagen

We zijn een camping, die een gevoel van nostalgie opwekt, in één van de stilste gemeenten van Nederland. Wat ons bijzonder maakt, is de combinatie van de omgeving, stilte, sfeer, mensen en persoonlijke benadering. Eenvoudig genieten, altijd een warm welkom en altijd een aanspreekpunt. We zijn een echt familiebedrijf, wat u merkt in de warme ontvangst en het persoonlijke contact tijdens de rest van uw verblijf. Iedereen is welkom, zelfs uw huisdieren (mits aangelijnd). We vinden het erg belangrijk dat u zich direct op uw gemak voelt en zullen er alles aan doen om dat zo te houden, of u nu komt om te rusten, spelen, genieten en ontspannen.

Voor nadere info: www.campingscholtenhagen.nl


NVB Wagener Bouwstoffen
Bij NVB denken we voortdurend na over de uitdagingen waarmee onze klanten in de bouw worden geconfronteerd en de rol die wij daarin kunnen spelen, onze klanten kunnen op onze expertise vertrouwen.

Voor nadere info: www.nvbwagener.nl


Haarmühle

De “Haarmühle” is een goed bekend staand bijzonder restaurant onder prachtige bomen in een geweldig landschap bij de 350 jaar oude watermolen aan de oever van de Ahauser Aa.

Voor nadere info: www.haarmuehle.de


Hassink Drukkers

Wij verzorgen het totale product, van opmaak tot druk tot afwerking. Uw huisstijldrukwerk (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, bloks, etc.), reclamedrukwerk (brochures, folders, flyers, ansichtkaarten, periodieken, etc.) en verpakkingen (doosjes, blisterkaarten, etc.) worden door ons met de grootste nauwkeurigheid gemaakt.

Voor nadere info: www.hassink.nl


Langezaal BV

Langezaal Haaksbergen is gespecialiseerd in het realiseren van projecten in de
infrastructuur en tevens specialist op het gebied van milieu en afvalverwerking.
Het belangrijkste werkgebied is Oost-Nederland en het aangrenzend gebied
in Duitsland.
Door het multifunctionele karakter van onze diensten zijn wij in staat de
werkzaamheden voor u als opdrachtgever compleet te verzorgen. Dat wil zeggen,
van sloop van gebouwen, bodemsanering en het verwerken van het vrijgekomen
afval tot en met het opnieuw bouw- en woonrijp maken van terreinen.

Voor nadere info: www.langezaalhaaksbergen.nl


Vogt Bouwbedrijf
Aannemersbedrijf Vogt B.V. is gespecialiseerd in
nieuwbouw, utiliteitsbouw, stallenbouw, betonwerken,
machinale houtbewerking en verbouw.
Daarnaast verzorgen wij bouwaanvragen en voeren overleg met gemeentelijke instanties.
Aannemersbedrijf Vogt B.V. (ver)bouwt in opdracht van (agrarische)bedrijven, particulieren en instellingen.
Wij werken volgens de laatste bouw- en milieueisen.

Voor nadere info: www.vogtbouw.nl


Partycentrum ‘T Hagen
Voor bruiloften, familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten, beschikken wij over grotere ruimtes van 50 tot 500 personen per zaal. Voor kleinere gezelschappen hebben wij ons serre-restaurant met uitzicht over het park, vijvers en bos. Al onze ruimtes beschikken over een eigen terras waar men heerlijk kan ontspannen.
Van borrel tot diner ,van bruidstaart tot buffet, van vergadering tot presentatie, van receptie tot feest, van catering tot teambuilding dag wij verzorgen dit graag voor uw.
Voor nadere info: www.het-hagen.nl

Nubix IT-oplossingenNubix is een onafhankelijk aanbieder van IT-diensten. Op locatie, in de Cloud, maar als dat nodig is bieden wij ook de middenweg Hybride. Hybride betekent een deel lokaal en een deel in de Cloud. Door een klant specifieke centrale oplossing, bieden wij kwaliteit, duurzaamheid, beschikbaarheid en functionaliteit. Met een redundant netwerk en schaalbare oplossingen, kunnen onze klanten “groeien op aanvraag”. Geen dure oplossing als deze nog niet nodig is en groei naar de toekomst is gewaarborgd. Dankzij een uitstekende supporthelpdesk, de online back-up en de kwaliteit van onze hardware, hoeft u zich nooit geen zorgen meer te maken.
Voor nadere info: www.nubix.nl

Sponsor worden?

Schaatsen is een populaire sport in Nederland. Dit blijkt wel uit alle media-aandacht voor de schaatssport. Niet alleen als er natuurijs is in Nederland, maar ook bij de grote toernooien als NK’s, EK’s, WK’s en Olympische Winterspelen leeft het schaatsen enorm.

Wellicht is het voor uw organisatie ook interessant uw naam te verbinden aan de schaatssport. Door IJSCH te sponsoren, kan ook uw organisatie profiteren van de populariteit van het schaatsen.

IJSCH biedt diverse sponsorpakketten op maat, zoals:

  • Naamgever van onze schaats- en skeelerbaan
  • Kledingsponsor
  • Vlaggen (set van 3)aan de baan
  • Reclamebord langs de baan
  • Activiteiten sponsoring
  • Banner op onze website
  • Adverteren in clubblad
  • Reclamedoek langs de baan
  • Objectsponsoring
  • Reclame luchtboog

Wij staan open voor iedere andere vorm van sponsoring, zoals het sponsoren van een bepaalde leeftijdsgroep, of iets wat u zelf voorstelt.
Heeft u belangstelling om sponsor te worden van IJSCH? Wilt u meer weten over de verschillende sponsorpakketten?
Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Of stuur rechtstreeks een bericht naarOgenblik a.u.b. ...