U bent hier: Welkom bij IJSCH › Algemeen › Vereniging › Lidmaatschap

Lidmaatschap

Heb je belangstelling gekregen voor een lidmaatschap van onze vereniging dan vind je hieronder de verschillende onderdelen.

1. Lid worden
2. De contributie
3. De clubkleding
4. Het aanmeldformulier

 

1. Lid Worden

De vereniging IJSCH komt voort uit de twee plaatselijke Haaksbergse schaatsverenigingen YVH en HSV'92. Beide verenigingen zijn opgeheven. Op 7 april van 2004 is IJSCH formeel opgericht.
Het verenigingslogo symboliseert een schaatser of skeeleraar met op de achtergrond de schaats- skeelerbaan welke eigendom is geworden van de vereniging IJSCH.
Naast recreatief schaatsen houden leden van de vereniging zich ook bezig met langebaanwedstrijdschaatsen, marathonschaatsen en skeeleren. Daarnaast wordt in groepsverband aan conditietraining en wielertraining gedaan.
In zijn algemeenheid stelt de vereniging zich de promotie van de schaats- en skeelersport in Haaksbergen en omliggende regio tot doel.
IJs en Skeelerclub Haaksbergen is een gezellige maar ook ambitieuze vereniging met een eigen schaats-skeeler-accommodatie en clubgebouw aan de Scholtenhagenweg 40C in Haaksbergen. 
Ons wintermotto: over één nacht IJS(CH). Na een korte periode van vorst schaatsen we op de met zamboni geprepareerde 400-meter-baan.
In de zomer kun je trainingen volgen in skeeleren, fietsen en lopen/ conditietraining. Met een baanabonnement kun je op alle publieke openstellingen op de de skeelerbaan terecht.

Hier kun je je gegevens invullen op het aanmeldingsformulier

2. De Contributie

Bij onze vereniging kennen we verschillende vormen van activiteiten. Afhankelijk van welke activiteiten je gebruik gaat maken verschilt de contributie. 
Alle informatie over de verschillende contributies hebben we zorgvuldig op een rij gezet.
Klik hier voor het totaaloverzicht.

3. De Clubkleding

Wij zijn er trots op dat we als vereniging herkenbaar zijn door middel van onze clubkleding.
Wil je meer weten over de clubkleding, klik dan hier.

 

4. Voor aanmelding als lid vul je hieronder je gegevens in en druk je daarna onderaan op Ok.


Aanmelden als donateur kan ook, klik dan hier voor het aanmeldingsformulier voor donateurs.


Ogenblik a.u.b. ...